Pointer Eerlijke Fietsen Met Karakter

 

Een nieuwe fiets kiezen kan best moeilijk zijn. Er is veel aanbod, zelfs vanuit de gehele wereld. Ons advies, kies voor een eerlijke fiets met karakter. Daar heeft u uiteindelijk het meeste plezier van. Kies daarom een Pointer, dat is degelijke kwaliteit uit Friesland. Goede onderdelen en accessoires van de beste kwaliteit. Uit Nederland, Europa of Japan.

 

Alleen bij de erkende vakman

 

Nog een garantie voor kwaliteit: Pointer fietsen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de specialist, de erkende vakman en/of erkende rijwielzaak bij u in de buurt. 'T Bikertje is zo'n erkende rijwielzaak met specialist Twan Peters.

Voor iedereen

Pointer Rijwielen biedt voor elk wat wils. De erkende fietsenvakman Twan Peters uit Helmond (Mierlo-Hout) helpt u graag verder bij de selectie van uw Pointer. Pointer is er voor iedereen, en ook prettig veel Pointer fietsen zijn verkrijgbaar met andere specificaties, bijvoorbeeld met meer versnellingen. Zo is er voor iedereen precies de juiste Pointer!

 

Maandaanbieding!

 
30 mei heeft 'T Bikertje fietsen wegens groot succes de vorige keer, wederom een test/opstapdag voor de elektrische fiets. enkele fietsen die u dan kunt uitproberen. Fietsen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en NEDERLANDS product. Voor onze openingstijden zie elders op deze website. Zoals u van ons gewent bent, "de koffie staat klaar!".

Momenteel Fietst op onze website:

We hebben 9 gasten en geen leden online