Bike Fun Kids

 

   

Ben je op zoek naar een leuke en veilige kinderfiets? Dan ben je bij 'T Bikertje in Helmond (Mierlo-Hout) aan het juiste adres!

Bike Fun Kids is het toonaangevende merk voor kinderfietsen in de Benelux. Kwaliteit en veiligheid komen op de eerste plaats. Alle modellen zijn ontworpen met aandacht voor de specifieke noden van kinderen. Oog voor detail gaat hand in hand met een leuk design voor kids. Kinderen helpen zelf mee de leukste ontwerpen samen te stellen!

     

 

Bike Fun Kids is hét merk voor kinderfietsen waar FUN en KWALITEIT centraal staan. Kwaliteit is uitermate belangrijk bij kinderfietsen. Evenals een fiets voor volwassenen, en misschien nog meer, moet hij degelijk, veilig en volledig afgewerkt zijn. Alle Bike Fun Kids-kinderfietsen hebben een dubbel remsysteem voor een optimale veiligheid. De grotere fietsen zijn voorzien van V-brakes met een “power modulator”. Deze verdeelt de remkracht en je staat sneller stil, dus: veiliger remmen! Alle remgrepen zijn verstelbaar en ook de lengte van de handvatten zijn speciaal afgestemd op een kinderhand. Alle fietsen hebben trendy kleuren waaronder gifgroen, lipstickroze, magisch paars, brandweerrood, petrol blauw, coole metallics en stoer zwart.

Kom gerust met papa, mama, opa, oma, broertje, zusje, oom, tante, neefje, nichtje, vriendje of met wie dan ook een kijkje nemen bij 'T Bikertje. Heb je vragen, dan helpt Twan Peters je graag verder.

Maandaanbieding!

 
30 mei heeft 'T Bikertje fietsen wegens groot succes de vorige keer, wederom een test/opstapdag voor de elektrische fiets. enkele fietsen die u dan kunt uitproberen. Fietsen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en NEDERLANDS product. Voor onze openingstijden zie elders op deze website. Zoals u van ons gewent bent, "de koffie staat klaar!".

Momenteel Fietst op onze website:

We hebben 4 gasten en geen leden online