Burgers ENR

 

 

'T Bikertje in Mierlo-Hout is dealer van het beroemde fietsenmerk Burgers ENR. ENR betekent Eerste Nederlandse Rijwielfabriek, opgericht in 1868 door Henricus Burgers.Opgericht in 1868, dat betekend dus dat Burgers het oudste fietsenmerk in Nederland is!

Sinds die tijd is er veel veranderd maar de eigen identiteit is altijd gebleven en wordt ook door Burgers ENR gekoesterd. Zo blijven alle modellen altijd op hun manier een tikkeltje eigenzinnig en zullen ze bij Burgers ENR en daarmee ook 'T Bikertje altijd blijven gaan voor kwaliteit.

Hedendaagse Burgers fietsen.

De hedendaagse Burgersfietsen zijn een afspiegeling van wat de consumenten op dit moment vragen en dat zijn voornamelijk fietsen met een knipoog naar het verleden, de zogenaamde retro style fietsen. De ene keer met een stalen frame (Dienstfiets), een andere keer met een lichtgewicht alu-frame.

Bij het doorlopen van de Burgers ENR collectie zult u altijd de knipoog naar het verleden en de eigenzinnigheid kunnen herkennen, maar ook merken dat de Burgers ENR fietsen volop nieuwe innovatieve onderdelen met zich mee nemen en zeker met de tijd mee blijven gaan! Bij deze willen wij u dan ook van harte uitnodigen om alle beschikbare modellen, welke ook door Twan Peters van 'T Bikertje geleverd kunnen worden eens op uw gemak te gaan bekijken. Wij wensen u daarbij veel plezier, en voor over een tijdje alvast veel fietsplezier! Klik op het onderstaande Bikertje logo om naar de modellen van Burgers ENR te fietsen.

Maandaanbieding!

 
30 mei heeft 'T Bikertje fietsen wegens groot succes de vorige keer, wederom een test/opstapdag voor de elektrische fiets. enkele fietsen die u dan kunt uitproberen. Fietsen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en NEDERLANDS product. Voor onze openingstijden zie elders op deze website. Zoals u van ons gewent bent, "de koffie staat klaar!".

Momenteel Fietst op onze website:

We hebben 2 gasten en geen leden online