Enra Fietsverzekering

 

De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie of vijf jaar voor een eenmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallen-opzittendenverzekering en voor de gekozen looptijd gratis hulpverlening bij pech.

Voor E-bikes (welke niet verkrijgbaar zijn via 'T Bikertje),  biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Hulpverlening bij pech is ook gratis bij de casco (inclusief diefstal) fietsverzekering voor Kogafietsen.

U kunt een ENRA fietsverzekering afsluiten bij alle met ENRA samenwerkende tweewielerspecialisten waarvan 'T Bikertje uit Helmond (Mierlo-Hout) er één van is. ENRA werkt ook samen met de landelijk opererende ketens Fietsplus, Bike Totaal, Fietswereld en Profile.

Voor de brochure kunt u 'T Bikertje bezoeken. Wij hebben deze namelijk op voorraad in onze winkel. Tevens kunt u de Enra brochure fietsverzekering bezichtigen en downloaden, door op onderstaande ENRA/Bikertje foto te klikken. U wordt dan automatisch doorgeschakeld.

Maandaanbieding!

 
30 mei heeft 'T Bikertje fietsen wegens groot succes de vorige keer, wederom een test/opstapdag voor de elektrische fiets. enkele fietsen die u dan kunt uitproberen. Fietsen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en NEDERLANDS product. Voor onze openingstijden zie elders op deze website. Zoals u van ons gewent bent, "de koffie staat klaar!".

Momenteel Fietst op onze website:

We hebben één gast en geen leden online